Учудващ вариант пред кариерата на Антонио Рюдигер


Учудващ вариант пред кариерата на Антонио Рюдигер
Снимка: Getty Images

1613 0

Нюкасъл Юнайтед се явява опция в кариерата пред бранителя на Челси Антонио Рюдигер. Германският национал има по-малко от шест месеца по своя договор със „сините“ от Лондон, след като столичани не могат да удовлетворят финансовите претенции на защитника за подновяването на контракта му.

Според авторитетното издание на The Telegraph пък „свраките“ имат желание да доведат Рюдигер на „Сейнт Джеймсис Парк“ за новия сезон, след като тимът вече е собственост на изключително мощен финансово саудитски консорциум.

Точно заради това претенциите за заплата на 29-годишния Рюдигер не би следвало да бъдат проблем пред новите шефове на северняците, които са на път да си подсигурят елитния статут в Премиър лийг и през новия сезон, след като тимът се намери в зашеметяваща форма през 2022-а година.

Рюдигер има опция да избира пред много клубове, като огромен интерес към него има от Реал Мадрид, Байерн Мюнхен и Барселна.

Макар да не подновява контрата си, Рюдигер продължава да бъде неизменна част от стартовия състав на Томас Тухел за актуалния европейски шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички