Нюкасъл подчини Тотнъм насред Лондон и влезе в топ 4 във Висшата лига


Нюкасъл подчини Тотнъм насред Лондон и влезе в топ 4 във Висшата лига
Снимка: Getty Images

1735 0

Нюкасъл успя да поднесе изненадата и да подчини Тотнъм като гост в мач от 11-ия кръг на Висшата лига. "Свраките" взеха трите точки след победа с 2:1, а мачът бе изпълнен с какво ли не - драма, намеси на ВАР и много положения.

Срещата в Северен Лондон започна страхотно за домакините. До 29-ата минута за "спърс"  изпуснаха няколко положения Хари Кейн и Хюн-Мин Сон. В 31' след много разправии и намеса на ВАР за евентуален фал към Юго Лорис попадението на Калъм Уилсън бе зачетено за "свраките". В 40-ата минута гостите нанесоха своя удар. Мигел Алмирон нанесе хубав удар и удвои преднината на своите.

 Втората част започна по-добре за "шпорите". Те взеха инициативата рано-рано и закономерно върнаха едно попадение в 54, а негов автор бе Хари Кейн, но и то не мина без намеса на ВАР, преди да бъде зачетено. До края на срещата "шпорите" продължиха с натиска си, но така и не стигнаха до гол.

С победата днес Нюкасъл изпреварва Манчестър Юнайтед и Челси и се нарежда на четвъртата позиция само с точка зад Тотнъм.

Междувременно ето коя звезда на "шпорите" може да пропусне предстоящия Мондиал в Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички