Тайсън Фюри получи екип на Тотнъм, а той им се присмя (СНИМКА)


Тайсън Фюри получи екип на Тотнъм, а той им се присмя (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2460 0

Тайсън Фюри не успя да се сдържи да не се присмее на Тотнъм, след като получи екип на отбора преди срещата му с Дерек Чисора на 3 декември, след пропадането на преговорите за битката за Британия с Антъни Джошуа.

"Циганският крал" е привърженик на Манчестър Юнайтед и той демонстрира това при гостуването му на стадиона на "шпорите" в Северен Лондон, където той промотира срещата срещу Чисора - ден преди да бъдат пуснати билетите. 

За една от многото снимки направени на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" на Фюри му се наложи да позира от съблекалнята, където му бе подарена мачова фланелка на отбора, а на гърба бе изписана датата на предстоящата битка в тежка категория. 

След това той сподели снимка на изображението в Instagram и не можа да се сдържи да не се подиграва на факта, че любимият му Юнайтед победи Спърс с 2:0 предишната вечер на Олд Трафорд.

Заедно с думите "Манчестър Юнайтед" и сърце, той го надписа с: " Благодаря ви @Spurs! За днес, 3 декември… и снощи.”

Стадионът на Тонтъм ще приеме срещата между Фюри и Чисора на трети декември, а събитието се оценява на 1 милиард долара. От организаторите предупредиха, че всички места ще са на открито и се препоръчва зрителите да се облечени добре. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички