Нюкасъл изкушава Реал Мадрид с 80 милиона за Едер Милитао


Нюкасъл изкушава Реал Мадрид с 80 милиона за Едер Милитао
Снимка: Getty Images

1651 0

Амбициите на новата управа на Нюкасъл, като че ли наистина нямат край. Тя има за цел да зарадва своя мениджър Еди Хау, като му осигури услугите на един от най-добрите защитници в света - Едер Милитао от Реал Мадрид, информира "El Nacional".

Според изданието "свраките" са готови да броят 80 милиона на мадридчани, за да привлекат бразилския бранител. Джордитата смятат, че привличането на защитник от подобен ранг им дава все по-големи възможности за евентуално завършване в топ 4 във Висшата лига след време.

Договорът на Милиао с "лос бланкос" изтича през юни 2025 година. Реал със сигурност ще се опита да го задържи за още по-дълго на "Сантиаго Бернабеу", но не е изключено да се изкуши от подобна оферта като тази на английския Нюкасъл.

Силата, скоростта и огромния опит в защита на Милитао, биха му помогнали да се превърне веднага в лидер на Нюкасъл. 24-годишният футболист се утвърди като редовен играч в селекцията на Карло Анчелоти след преминаването му от Порто през 2019 година. До момента той има 106 мача за Кралския клуб.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Карло Анчелоти задмина сър Алекс Фъргюсън с най-много победи в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички