Ново главоболие за Тен Хаг: Манчестър Юнайтед губи основен футболист


Ново главоболие за Тен Хаг: Манчестър Юнайтед губи основен футболист
Снимка: Getty Images

1731 0

Контузиите в отбора на Манчестър Юнайтед продължават. Поредният футболист, който влиза в лазарета се казва Лисандро Мартинес. Аржентинският бранител се е сблъскал с усложнение на травмата, която получи през април и ще отсъства дълго време от терените.

Кошмар за Юнайтед

Това е поредният удар по амбициите на мениджъра Ерик тен Хаг, тъй като с контузии вече висят Люк Шоу, Арън Уан-Бисака, Мейсън Маунт, а сега към тях се присъединява и Мартинес, когото наричат "Касапина".

"Аржентинският бранител претърпя влошаване на травмата по време на мача от Висшата лига срещу Арсенал по-рано този месец. Мартинес смело продължи да играе в следващите два мача с Брайтън и Байерн Мюнхен, но сега бе определено, че той се нуждае от период на възстановяване и рехабилитация. Прегледите продължават, за да се уточнят следващите стъпки", пишат от клуба.

В Юнайтед определено са се надявали на по-добър старт на сезона. Клубът не споменава колко дълго ще отсъства Мартинес, но по информация на "BBC" става ясно, че възстановяването ще му отнеме близо 3 месеца.

Мнозина вярват, че нидерландският специалист е под напрежение заради лошия старт на кампанията. Вече има петима кандидати, които са готови да заменят Тен Хаг в Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички