Бербатов за казуса "Санчо": Той надцени значението си за Манчестър Юнайтед


Бербатов за казуса "Санчо": Той надцени значението си за Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1602 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, взе отношение по казуса с Джейдън Санчо на "Олд Трафорд". Той смята, че футболистът е надценил значението си за клуба. Българинът обаче не сне отговорността и на самия Манчестър Юнайтед, който не е съумял да осигури комфорт на английския национал.

"Когато става въпрос за Роналдо например, това е друг въпрос, защото той постигна всичко. Бях в клуба, когато Уейн Рууни изпадна в немилост, но той и треньорът успяха да поправят всичко. Санчо според мен надцени значението си.

Той не е спечелил с отбора толкова много, положението му е различно. Манчестър Юнайтед лесно може да реши да се отърве от Санчо. Колкото и талантлив да изглеждаше, играейки за Борусия, той все още не е показал нищо в Манчестър Юнайтед", заяви Бербатов, цитиран от "Metro".

"Но ръководството също трябва да се запита дали е направило всичко възможно играчът да се чувства комфортно, дали създаде правилната среда около него. Това е двупосочна улица, особено когато такива пари се харчат за футболист", допълва бившият нападател. А ето какъв съвет даде Бербатов на Кай Хаверц от Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички