Манчестър Юнайтед даде "зелена светлина" на Антони


Манчестър Юнайтед даде "зелена светлина" на Антони
Снимка: Getty Images

1210 0

Манчестър Юнайтед излезе с ново официално съобщение по казуса със своята бразилска звезда Антони, който по-рано през сезона бе отстранен от заниманията на първия отбор докато не се изясни ситуацията по обвиненията срещу него за побой над жени.

Новата позиция на Юнайтед

От клуба информират, че са взели решението да позволят на нападателя да се върне към тренировките с първия отбор и да бъде на разположение на мениджъра Ерик тен Хаг за предстоящите сблъсъци на "червените дяволи" във Висшата лига и Европа.

"Откакто обвиненията бяха направени за първи път през юни, Антони сътрудничи на полицейските разследвания както в Бразилия, така и в Обединеното кралство и продължава да го прави.

Като работодател на Антони, Манчестър Юнайтед реши, че той ще поднови тренировките си в базата Карингтън и ще бъде на разположение за избор, докато продължават полицейските разследвания. Юнайтед ще следи ситуацията под контрол в очакване на развитието на случая.

Като клуб ние осъждаме актовете на насилие и малтретиране. Признаваме значението на защитата на всички участници в тази ситуация и признаваме въздействието, което тези твърдения имат върху оцелелите от малтретиране", съобщават от офисите на "дяволите".

Сагата с Антони

Малко след старта на новата кампания се появи информацията, че няколко жени са се оплакали от Антони заради упражнено насилие върху тях. Младият нападател бе отстранен от селекцията на националния отбор на Бразилия, а малко по-късно същото направи и Манчестър Юнайтед, докато футболистът излезе със свое собствено изявление, че е абсолютно невинен.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Журналистът на Кристиано Роналдо отново погна Ерик тен Хаг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички