Носител на "Златната топка" поздрави Манчестър Сити за трансфера на Ерлинг Холанд


Носител на "Златната топка" поздрави Манчестър Сити за трансфера на Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images

1797 0

Бившият футболист и легенда на световния футбол Ривалдо поздрави Манчестър Сити за привличането на Ерлинг Холанд. Според него английският гранд е намерил правилния играч, който ще ги поведе към нови висоти.

Носителят на "Златната топка" за 1999 година вярва, че младият норвежец ще се пригоди бързо към английския футбол и ще бъде ключов играч на "гражданите" за години напред.

"След два сезона с Борусия, в които показа много бе време да направи следващата крачка. Този млад играч ще бъде основното оръжие на Пеп Гуардиола през следващия сезон", заяви бразилецът пред "Betfair".

"Той пристига със сериозен опит в Шампионска лига, много отбелязани голове, както и желание за трофеи - всичко това гарантира, че в Сити той ще се развие още повече".

"Неговата скорост, завършващ удар и усет за гола ще си паснат много добре със стила, който се играе в Англия. Мога да си представя, че ще бъде голмайстор във Висшата лига поне няколко пъти. Мога да прогнозирам и много медали, както и индивидуални награди за нападателя", добави Ривалдо.

Футболните привърженици нямат търпение да видят какво ще покаже Холанд с "небесносинята" фланелка. Пеп Гуардиола пък за пръв път говори за трансфера на футболиста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички