Гуардиола: Може би с критиките си към мен Евра опитва да си уреди работа в Юнайтед


Гуардиола: Може би с критиките си към мен Евра опитва да си уреди работа в Юнайтед
Снимка: Getty Images

1767 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола отговори на поредната критика към него. Тя дойде от бившата звезда на Манчестър Юнайтед Патрис Евра, който заяви, че испанецът не може да тренира играчи с характер и няма нужда от лидери в състава си.

"Не ми трябват играчи с характер? Е, Патрис, не съм съгласен. Аз не играя сам. Имам нужда от личности и добри играчи, за да играят те, иначе нямаше да сме там, където сме сега. Не съм чел какво е казал Евра. Имах добри, невероятни играчи в Барселона, Байерн и тук. Мога да направя добър списък с играчи с характер. Повечето от тях са печелили, световни първенства, европейски първенства, Шампионска лига, национални първенства", заяви Гуардиола, цитиран от Goal.com.

"Патрис, ако беше тук, щях да покажа характера на нашите играчи, те със сигурност имат такъв. Може би Евра е прав. Или може би той говори ярко, за да си намери работа в Манчестър Юнайтед. Сега може би има добри шансове", допълни испанският треньор. А ето как Юрген Клоп отговори на коментара му, че цяла Англия подкрепя Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички