Кевин де Бройне имитира радостта на Холанд след 4-те си попадения (СНИМКА)


Кевин де Бройне имитира радостта на Холанд след 4-те си попадения (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

1873 0

Звездата на Манчестър Сити - Кевин Де Бройне записа най-силния си двубой във Висшата лига до момента. Белгиецът отбеляза 4 от 5-е попадения във вратата на Уулвърхямптън и по този начин "гражданите" докоснаха титлата в Англия. 

След третия си гол, обаче, радостта с която полузащитникът отпразнува не остана незабелязана от журналистите, които веднага я свързаха с бъдещото ново попълнение в отбора - Ерлинг Холанд

Норвежкият нападател често прави "празник на медитацията", след като отбележи във вратата на съперник, сядайки на терена с кръстосани крака и свити в кръг пръсти на ръцете. Самият той често е споделял, че практикува медитация, тъй като го успокоява и за това отпразнува попаденията си по този начин. 

Де Бройне направи същото вчера, като все пак остана прав, но това не попречи на журналисти да го попитат дали е свързано с пристигането на Холанд, но той все пак отрече:

" Направих няколко интервюта и те казаха, че това е Холанд? Просто го направих, защото вкарах три! Това никога не се случва."

Междувременно преди два дни стана ясно, че норвежкият голмайстор е вече част от Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички