"Няма да спечели нищо с Тотнъм" - легенда на Манчестър Юнайтед призова клуба да действа с Хари Кейн


"Няма да спечели нищо с Тотнъм" - легенда на Манчестър Юнайтед призова клуба да действа с Хари Кейн
Снимка: Getty Images

4894 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед бе призован от бившия си централен защитник Рио Фърдинанд да действа на трансферния пазар през лятото, за да привлече звездата на Тотнъм Хари Кейн.

Напоследък слуховете около бъдещето на централния нападател отново зачестиха, тъй като договорът му с "шпорите" изтича на 30 юни 2024 година. 

В предаването "Vibe with Five" в "YouTube", Фърдинанд изрази мнение, че 29-годишният голаджия няма да спечели нищо в Северен Лондон, а "червените дяволи" трябва да натиснат за осъществяването на такава сделка и да извадят много пари:

"Вземете Хари Кейн! Фенове на Тотнъм - съжалявам, но няма да спечелите нищо. Кейн няма да спечели нищо с Тотнъм. Манчестър Юнайтед, ако искате през лятото да намерите "номер 9" за следващите 3 или 4 години, който да вкарва по 20-25 гола на сезон, как я мислите? Ще трябва да платите много сериозна сума за Хари. Но поне ще знаете, че взимате човек, който бележи по 20-25 попадения. Така че, Хари Кейн не трябва да ходи никъде другаде, освен в Манчестър Юнайтед", категоричен бе Рио Фърдинанд.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Постигнал повече от 3 легенди: статистиката възхвали Гарет Бейл с Реал Мадрид

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички