Атлетико Мадрид иска да върне в отбора си звезда на Ман Юнайтед


Атлетико Мадрид иска да върне в отбора си звезда на Ман Юнайтед
Снимка: Getty Images

2544 0

Испанският Атлетико мадрид има интерес към това да привлече изгряващата звезда на Манчестър Юнайтед – Алехандро Гарначо. След като прекара пет дни в академията на Атлети, аржентинецът премина в Юнайтед през 2020-а година, където продължи футболното си развитие.

След пристигането на Ерик тен Хаг, младият играч се утвърди в първия отбор на британците и вече има няколко мача, в които започва като титуляр. До този момент той има пет старта във всички надпревари и е вкарал два гола и подал за други три.

Развитието му е толкова солидно, че дори се смяташе, че той може да попадне в групата на Аржентина за Мондиал 2022 и това стана, но в последния момент Лионел Скалони го извади от групата.

Той има още 18 месеца по своя договор с клуба от „Олд Трафорд“, а Ман Юнайтед вече сондира възможността да удължи престоя на Гарначо в северозападна Англия. Според испанските медии обаче Атлетико следи ситуацията с него и Диего Симеоне иска да върне аржентинеца в Мадрид.

Той отиде в Англия срещу 600 хиляди евро, като сега се очаква Атлети да извади далеч по-висока сума, за да си осигури привличането на Гарначо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички