Легенда на Юнайтед посочи футболиста на "дяволите", който ще прогресира след напускането на Роналдо


Легенда на Юнайтед посочи футболиста на "дяволите", който ще прогресира след напускането на Роналдо
Снимка: Getty Images

1964 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра смята, че Бруно Фернандеш е напът да се представя по-добре след напускането на Кристиано Роналдо от клуба, тъй като в момента ще му се дава повече свобода по терена.

Полузащитникът отбеляза три гола и направи пет асистенции в 25 мача във всички състезания този сезон. Въпреки че тези цифри са слаби за стандартите на Фернандеш, представянето му след края на Мондиал 2022 е отлично. Евра е на мнението, че португалецът ще прогресира още повече след напускането на Роналдо.

"Винаги давам пример с Бруно Фернандеш, феновете го критикуваха, казвайки, че не се представя както преди, когато подписа с тима. Според мен това така заради Роналдо, сега Фернандеш е "шефа" на терена и съм сигурен, че ще играе още по-добре", каза бившият френски футболист.

Припомняме, че Кристиано Роналдо си тръгна от "Олд Трафорд", след като даде "експлозивно" интервю пред Пиърс Морган, в което разкритикува безмилостно управата на "червените дяволи". Евра сега вярва, че неговият сънародник - Бруно Фернандеш, ще се върне към славните си дни на Острова.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тен Хаг разкри причината за привличането на Джак Бътланд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички