"Никога не казвай никога"! Бившата звезда на Челси Тами Ейбрахам остави вратата към "Стамфорд Бридж" отворена


"Никога не казвай никога"! Бившата звезда на Челси Тами Ейбрахам остави вратата към "Стамфорд Бридж" отворена
Снимка: Getty Images

1837 0

Бившата звезда на Челси - Тами Ейбрахам, загатна, че евентуално негово завръщане на "Стамфорд Бридж" в бъдеще е напълно възможно. Нападателят на Рома сподели за възможността отново да облече фланелката на тима, дал му път към големия футбол.

"Никога не казвай никога"!

"Челси? Във футбола никога не казвайте "никога". Точно сега, целта и вниманието ми са фокусирани върху Рома. Искаме да завършим сезона силно. Все още не съм почнал да мисля за нищо друго освен да бъда тук и да дам най-доброто от себе си. Не бързам. Може би ще остана в Рома за следващите 10 години или може би не. Никога не знаеш какво те очаква на ъгъла", заяви Ейбрахам пред "FourFour Two".

Ейбрахам за Рома

Англичанинът изглежда щастлив в италианския елит. През настоящия сезон той изигра 38 мача с екипа на "римските вълци", записвайки 7 гола и 6 асистенции и печелейки трофея от Лигата на конференциите. Той се присъедини към отбора през сезон 2021/22 г. за сумата от 34 млн. паунда. Цифрите му за "сините" също изглеждат впечатляващи.

Статистиките му в Челси

За първия отбор на Челси Тами Ейбрахам има 82 двубои, в които осъществява 34 попадения и 11 голови подавания, печелейки Шампионска лига и Суперкупата на УЕФА. С пристигането на Томас Тухел начело на тима обаче, той губи мястото си в състава на английския гранд и бива заменен.

Английският таран неотдавна бе свързан и с друг английски клуб, пряк съперник на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички