Бивш нападател на Челси се завръща в Лондон, но в друг отбор?


Бивш нападател на Челси се завръща в Лондон, но в друг отбор?
Снимка: Getty Images/Guliver

1533 0

Лондонският гранд Арсенал проявява интерес към централният нападател на Рома и бивш такъв на градския съперник Челси - Тами Ейбрахам, предава изданието "TuttoMercatoWeb".

Според информацията управата на "артилиеристите" е готова да приеме Ейбрахам обратно в английската Висша лига в близкото бъдеще. Споменава се, че и самият британец има желанието да се завърне обратно у дома и да играе по родните си терени. 

Интересното е, че когато Челси продаде нападателя на Рома, в договорката бе включена клауза, че "сините" могат да го откупят обратно за сумата от 80 милиона евро през лятото на 2023 година. Футболистът започна по страхотен начин под ръководството на Франк Лампард, но след това представянията му  тръгнаха стремглаво надолу.

Все още няма информация дали Челси мисли да се възползва от тази опция и да вземе обратно Ейбрахам на "Стамфорд Бридж", изглежда, че ако това не се случи обаче Арсенал ще бъде най-щастлив.

През настоящия сезон 25-годишният таран не се представя на ниво за "джалоросите". Към днешна дата той има 20 изиграни мача, в които е реализирал едва 4 гола и направил 2 асистенции. Той обаче бе ключова част от селекцията на Жозе Моуриньо, която спечели първото издание на турнира "Лига на конференциите" през изминалата кампания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Арсенал ще опита да осъществи два входящи трансфера през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички