"Не прави нищо" - "разкъсаха" футболист на Ливърпул след резила срещу Кристъл Палас във Висшата лига


"Не прави нищо" - "разкъсаха" футболист на Ливърпул след резила срещу Кристъл Палас във Висшата лига
Снимка: Getty Images

7513 0

Бившият нападател на Ливърпул - Джон Олдридж, разкритикува Наби Кейта за слабото му представяне при равенството 0:0 на неговия отбор във Висшата лига срещу Кристъл Палас в събота (25 февруари).

28-годишният Кейта започна мача срещу отбора на Патрик Виейра, преди да бъде заменен от Харви Елиът в 46-ата минута. Той завърши 16 подавания и един дрибъл, спечели нула единоборства и загуби десет дуела. Олдридж използва социалната мрежа Twitter, за да изрази разочарованието си.

"Юрген Клоп трябва да отстрани Кейта възможно най-скоро, хора, той е слабост! Не прави нищо за отбора и ще направи голяма услуга на себе си, ако премине другаде през лятото", написа Олдридж.

"Ужасно е да гледаш как елитен играч се превръща в средняк. Особено когато го обичаш и уважаваш! Има още много работа, липсват ни футболисти с лидерски качества, но ние трябва да продължим да подкрепяме отбора", добави бившият футболист.

Разочарованието Кейта

Кейта, който пристигна на "Анфийлд" от РБ Лайпциг за около 53 милиона паунда през 2018 година, очаква се той да напусне със свободен трансфер това лято. Футболистът има 11 гола и 7 асистенции в 129 мача за Ливърпул във всички турнири.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Посъветваха Клоп да привлече "идеалния" заместник на Кейта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички