"Не ми трябват пътници": Какво ще каже Тен Хаг на отбора на първа среща


"Не ми трябват пътници": Какво ще каже Тен Хаг на отбора на първа среща
Снимка: Getty Images/Guliver

1169 0

Бъдещият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е наясно как ще построи успешен отбор, когато поеме юздите на "Олд Трафорд". По време на преговорите с ръководството на англичаните треньорът на Аякс е представил дългосрочен план за работа и е демонстрирал готовност за предизвикателството, с което ще се срещне в Манчестър.

Според "Sky Sports" нидерландецът ще каже на играчите на Юнайтед, че няма нужда от "пътници". Ключовото му послание ще бъде, че треньорът е основната фигура в отбора и че клубът започва нов етап, по време на който ще е нужно тимът да се върне към нивото, съответстващо на статута на клуба.

На играчите, които не са готови на подобно предизвикателство, ще им бъде предложено да сменят клуба, но всички, които останат, ще започнат "от нулата". На Тен Хаг не са поставени конкретни цели за новия сезон, но той самият осъзнава, че трябва да върне клуба към предишното му величие.

Както е известно, за 9 години след напускането на сър Алекс Фъргюсън Манчестър Юнайтед е спечелил само 3 трофеи, в които не влиза титлата в Англия. "Червените дяволи" спечелиха ФА Къп, Купата на Лигата и Лига Европа. А ето какъв проблем има треньорът с клуба, макар и не започнал още работа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички