Манчестър Юнайтед избра Ерик тен Хаг пред Почетино заради.... Реал Мадрид


Манчестър Юнайтед избра Ерик тен Хаг пред Почетино заради.... Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1852 0

Манчестър Юнайтед обяви назначаването на нидерландския мениджър Ерик тен Хаг.

Вторият спряган за поста при "червените дяволи" беше треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино, но това вече не е възможно на практика.

Една от причините Юнайтед да изберат холандеца пред аржентинеца, според The ​​Daily Mail, е, че се страхуват, че Реал Мадрид ще натиснат и ще вземат Почетино.

Лос Бланкос също имат дългогодишен интерес към треньора на парижани.

Изборът има и финансови гледни точки. ПСЖ щеше да направи много по-трудно за Юнайтед да вземе Почетино от "Парк де Пренс", отколкото Аякс да вземе Тен Хаг от Амстердам.

Това остави бъдещето на Почетино във въздуха. ПСЖ преживява разочароващ сезон и всички знаци сочат, че Зинедин Зидан ще поеме поста във френската столица по-късно това лято. 

От друга гледна точка, Реал Мадрид и Карло Анчелоти нямат признаци да се разделят към момента, тъй като италианецът жъне успех след успех в Ла лига и Шампионска лига и има огромни шансове за дубъл. А тук можете да видите колко точки са нужни на "кралете", за да си подсигурят титлата в Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички