Уейн Рууни с първи коментар след назначението на Ерик Тен Хаг


Уейн Рууни с първи коментар след назначението на Ерик Тен Хаг
Снимка: Getty Images

3020 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни заяви, че новият мениджър на клуба Ерик Тен Хаг ще се нуждае от търпение от страна на ръководството и от страна на феновете, за да бъде преустройството на състава му успешно.

Нидерландецът ще застане начело на "червените дяволи" през лятото. 52-годишният специалист подписа тригодишен договор с опция за удължаване за още една.

Тен Хаг е петият постоянен мениджър на Юнайтед след оттеглянето на Алекс Фъргюсън през 2013 г. и ще има за задача да възроди състоянието на тима от "Олд Трафорд", който е на шесто място във Висшата лига с пет оставащи мача.

"Това е огромна отговорност". Мисля, че е добре да видя, че сега, когато са назначили постоянен треньор, изглежда, че ще му дадат малко време, от това, което видях.

"Сигурен съм, че ще му позволят да възстанови състава, защото това трябва да се случи. Но мисля, че феновете трябва да бъдат малко по-търпеливи, защото това няма да се промени за една нощ или толкова бързо, колкото им се иска", каза Рууни. 

Манчестър Юнайтед не е печелил трофей от спечелването на Лига Европа през 2017 г. , а за последно спечели титлата във Висшата лига под ръководството на сър Алекс Фъргюсън през сезон 2012-2013 г.

Наскооро Уейн Рууни преживя тежък момент в ранната си треньорска кариера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички