Разочарование! Ливърпул се отказва от най-голямата си трансферна цел Джуд Белингам?


Разочарование! Ливърпул се отказва от най-голямата си трансферна цел Джуд Белингам?
Снимка: Getty Images

2831 0

Ливърпул е напът да претърпи поредното си разочарование този сезон. Мърсисайдци допуснаха не едно или две такива на терена през настоящата кампания, а сега могат да го направят и на трансферния пазар.

Авторитетният журналист Дейвид Орнстейн от "The Athletic" съобщава, че английският гранд е близо да се откаже от трансферната битка за полузащитника на Борусия Дортмунд Джуд Белингам. Причина за това е, че ръководството на клуба не е готово да предложи сума, каквато тимове като Реал Мадрид и Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед готвят за младия талант.

Договорът на Белингам с германския отбор изтича чак през 2025-а година и в него няма откупна клауза. Въпреки това, поради фантастичните му изяви, редица грандове желаят подписа му, докато Борусия може сериозно да напълни касата си и вече се оглежда за опции.

Юрген Клоп е голям фен на играта на англичанина и го желае силно на "Анфийд", но ръководството на Ливърпул не се слави с добра политика що се отнася до входящи, скъпоструващи трансфери. Именно това е една от причините много от феновете на "червените" да желаят смяна на собствеността на клуба.

Докато привържениците на мърсисайдци недоволстват от липсата на гарантирани средства за попълнения, Манчестър Юнайтед готви рекордна оферта за Белингам.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички