"Не беше спал цяла нощ" - Ерик тен Хаг обясни ситуацията с Виктор Линдельоф


"Не беше спал цяла нощ" - Ерик тен Хаг обясни ситуацията с Виктор Линдельоф
Снимка: Getty Images

916 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, даде пресконференция преди гостуването на Шефилд Юнайтед от 9-ия кръг на Висшата лига, което ще се проведе на 21-ви октомври (22:00 ч. наше време).

Наставникът обясни, че Виктор Линдельоф е уморен заради стресиращото преживяване в Белгия по време на паузата за националните отбори, но е готов да играе:

*Защитникът бе капитан на Швеция по време на евроквалификацията в Брюксел, която бе прекъсната на почивката, тъй като двама шведски фенове бяха убити преди мача, а други трима бяха ранени в близост до стадиона.

"Ужасна ситуация! Тъжен съм заради жертвите, техните близки, семейства и приятели. Живеем в луд свят... Разбира се, Виктор имаше проблеми - това е много тежко преживяване. Като капитан на Швеция той трябваше да излезе и да прави изявления, но се справи добре с тази задача. Уморен е, защото не беше спал цяла нощ. Едва вчера поднови тренировки, но е готов да играе утре", разясни Тен Хаг.

Мениджърът на "червените дяволи" допълни, че на линия ще бъдат Рафаел Варан, Серхио Регилон, Софиян Амрабат и Джони Еванс, но Каземиро остава извън сметките му, тъй като се контузи докато бе в лагера на Бразилия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Юрген Клоп разкри преди дербито с Евертън - титуляр на Ливърпул ще трябва да се оперира!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички