Манчестър Юнайтед взе финално решение за бъдещето на Мейсън Грийнууд


Манчестър Юнайтед взе финално решение за бъдещето на Мейсън Грийнууд
Снимка: Getty Images

1776 0

Манчестър Юнайтед е решил да не дава нов шанс на Мейсън Грийнууд и е определил цена за своя нападател, който играе под наем в Хетафе до края на сезон 2023/24.

"Дяволите" взеха решение

"Daily Star" твърди, че на "Олд Трафорд" са категорични, че няма да бъде даден нов шанс на британския нападател, който през 2022-а бе обвинен в насилие срещу своята приятелка и бе отстранен от клуба, но въпреки това запази договора си с "дяволите".

В последния ден от изминалия летен трансферен прозорец Грийнууд беше даден под наем на Хетафе до края на настоящата кампания. Тъй като нападателят няма бъдеще на "Олд Трафорд", "Team Talk" съобщава, че въз основа на представянето му през този сезон Юнайтед може да поиска 20-25 милиона евро за постоянното му откупуване.

22-годишният Грийнууд беше един от най-обещаващите възпитаници на академията на Юнайтед в последно време. Той направи страхотен старт с основния отбор, отбелязвайки 35 гола в 129 мача в различни състезания.

Грийнууд наскоро вкара първия си гол за Хетафе срещу Селта Виго и публикува в социалните медии, че е щастлив да" отвори" головата си сметка. Самият той пък изглежда се наслаждава на престоя си в Испания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Най-интересното около новия собственик на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички