Ндомбеле се разделя с Тотнъм през лятото


Ндомбеле се разделя с Тотнъм през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

1620 0

Френското издание ‘L’Equipe’ твърди, че рекордната покупка на Тотнъм Танги Ндомбеле има желанието да напусне „шпорите“ през лятото. 23-годишният френски национал почти не получава шанс за изява в тима след идването на Жозе Моуриньо в отбора, като се говори, че двамата не са в много добри отношения.

Полузащитникът е влязал в конфликт с португалеца по време на тренировка наскоро и двамата не са си говорили оттогава. В снощния двубой срещу тима на Евертън Ндомбеле отново не влезе в игра за Тотнъм, като французинът не е стартирал нито един мач на отбора след подновяването на Висшата лига след пандемията от COVID-19. Халфът регистрира едва едно участие в последните мачове на тима, като влезе като резерва в последните минути на двубоя срещу Шефилд Юнайтед. Президентът на Тотнъм Даниел Леви все още смята, че нещата могат да се преобърнат и Ндомбеле може да се превърне в ключова фигура за „шпорите“. От тима не желаят да взимат крайно решение за бъдещето на 23-годишния играч до края на сезона във Висшата лига на 26-ти юли.

Представители на футболиста вече започнаха да се оглеждат за евентуални купувачи. Един от отборите, които се интересуват от Ндомбеле, е този на Барселона, а наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел също е голям почитател на качествата на играча. А ето каква размяна на футболисти могат да осъществят Тотнъм и Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички