ВИДЕО: Двама от Тотнъм за малко не се сбиха на мача с Евертън


ВИДЕО: Двама от Тотнъм за малко не се сбиха на мача с Евертън
Снимка: Getty Images/Gulliver

1262 0

Двама от играчите на Тотнъм - Уго Лорис и Хюн-Мин Сон, за малко не стигнаха до бой в края на първото полувреме в двубоя срещу Евертън. А видеото от случката бързо бе разпространена в социалните мрежи.

При прибирането на играчите към съблекалните вратарят на "шпорите" налетя на Сон, но беше спрян от свои съотборници. Оказа се, че причината е заради ситуация от преди секунди по-рано - след като тимът беше загубил топката в опит за атака. Кореецът не се прибра да помага на защитата и така се стигна до опасен удар на Ричарлисон. По това време Тотнъм вече водеше с 1:0.

След двубоя бе видно, че двамата вече нямат никакви проблеми, а мениджърът на тима Жозе Моуриньо пък определи момента като "красив". "Беше красиво. Това е следствие на нашите срещи. Ако искате да обвините някого, обвинете мен. Аз критикувах момчетата за това, че те не са достатъчно критични към себе си. Поисках от тях да изискват повече от съотборниците си, поисках да поставят колегите си под напрежение. В тази ситуация капитанът прецени, че едно невероятно момче, което всички обичат - Сони, не е дал достатъчно усилия за тима. Имаше разменени няколко лоши думи, но мисля, че това бе нещо много важно за израстването на отбора. На почивката им казах, че след като съм видял тази ситуация, нямам съмнение, че те ще се борят един за друг до края", коментира Моуриньо след двубоя. А наскоро Жозе Моуриньо сподели, че съдиите вече са в офиса, а не на терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички