Барселона и Тотнъм разменят ненужни футболисти


Барселона и Тотнъм разменят ненужни футболисти
Снимка: Getty Images/Gulliver

4033 0

Отборите на Барселона и Тотнъм могат да разменят двама от своите полузащитници. От Северен Лондон към „Камп Ноу“ може да поеме Танги Ндомбеле, а в обратната посока да тръгне Филипе Коутиньо.

Рекордната покупка на „шпорите“ Ндомбеле има желание да напусне отбора през лятото, след като не получава шансове за изява след идването на Жозе Моуриньо. Подобно е и желанието на Филипе Коутиньо, който в момента е под наем в отбора на Байерн Мюнхен, но баварците нямат намерение да го взимат за постоянно. Според ‘Independent’ каталунците са склонни да разменят двамата полузащитници. Шампионите на Испания нямат необходимия бюджет, с който да вземат френския халф, но могат да използват бразилеца като част от сделката. Тотнъм е един от отборите, който желае да вземе бившия играч на Ливърпул в редиците си.

Въпреки че вече е здрав, Танги Ндомбеле продължава да бъде извън състава на Жозе Моуриньо. Халфът пропусна домакинството на неговия тим срещу Уест Хям във вторник вечер. А ето кой друг английски тим също е опция за Филипе Коутиньо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички