"Нашите хора не са ни ядосани"! Юрген Клоп призна за Лига Европа и лошия сезон на Ливърпул


"Нашите хора не са ни ядосани"! Юрген Клоп призна за Лига Европа и лошия сезон на Ливърпул
Снимка: GettyImages

7651 0

Треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, отрече каквото и да е притеснение от факта, че през следващия сезон неговият тим може да се  бори за Лига Европа вместо Шампионска лига.

Ситуацията в Топ 4

Това стана ясно след изненадващото равенство на мърсисайдци срещу Астън Вила в събота. Двата отбора завършиха при резултат 1:1 в мач от 37-ия кръг на Висшата лига. Така 4-ото място в таблицата за "червените" изглежда почти невъзможно. То бе подсигурено на Манчестър Юнайтед, който се нуждае от само точка, за да си поеме глътна въздух. Със същия брой в актива си е и Нюкасъл. Ливърпул може единствено да се надява някой от двата отбора да загуби и двете си оставащи срещи, което обаче би било равностойно на грандиозен провал.

"Мисля, че целият сезон беше такъв, че отговаря на това да сме в Лига Европа, а не в Шампионска лига. Твърде дълго не бяхме достатъчно добри или себе си. Мисля, че направихме нещата вълнуващи преди края. Не смятам, че това изглеждаше възможно преди 7 седмици. Момчетата се справиха много добре в този период", заяви Клоп на пресконференция след двубоя и продължи.

Ливърпул в Серия от 10 мача без загуба във Висшата лига

"Мисля, че хората ни също се насладиха. Днес можете да видите, че не са ни ядосани и нямат търпение за новия сезон във Висшата лига и Лига Европа. Аз също, въпреки че все още ни остава един мач", допълни още германецът.

Мърсисайдци гостуват на Саутхямптън в неделя в двубой, който ще бъде последен такъв с червения екип за 4 от звездите на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички