Напук на Ерик тен Хаг: Лидер в Манчестър Юнайтед назова най-техничния играч в отбора


Напук на Ерик тен Хаг: Лидер в Манчестър Юнайтед назова най-техничния играч в отбора
Снимка: Getty Images

9099 0

Крилото на Манчестър Юнайтед - Джейдън Санчо, който в последно време далеч не се ползва с доверие от треньора Ерик тен Хаг, получи признание от един от лидерите в отбора.

Напук на наставника

Кристиан Ериксен назова английския флангови състезател като най-техничния сред своите съотборници. Това той стори пред клубната телевизия на тима.

"Има няколко технични по различни начини. Бих избрал Санч - Джейдън Санчо е много умел. Притежава смес от докосване, движение, много е бърз в първите метри. Има още няколко добри, но бих избрал Санч", коментира датчанинът.

Ситуацията около крилото

Изказването му изглежда е в пълен контраст с мнението на Тен Хаг, който е заковал на пейката бившия ас на Борусия Дортмунд. Той по-скоро бива използван в ролята на резерва и все още не е стартирал като титуляр през новия сезон. На три пъти се включи от скамейката, записвайки общо 86 минути игра.

Англичанинът акостира на "Олд Трафорд" през 2021-ва година от Борусия Дортмунд за сумата от 85 милиона евро. Оттогава той записа 82 срещи, 12 попадения и 6 асистенции във всички турнири. от договора му остават още 3 години, но е много вероятно скоро той да бъде трансфериран.

Пред него вече се откриха опции и то при легенда на вечния съперник Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички