Нападателят на Брентфорд Айвън Тоуни напсува клуба си, после се разкая (ВИДЕО)


Нападателят на Брентфорд Айвън Тоуни напсува клуба си, после се разкая (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2404 0

Нападателят на елитния английски Брентфорд - Айвън Тоуни, се извини за използването на нецензурна дума, свързана с клуба, във видео, което се появи в социалните мрежи:

Във вчерашния петък, "пчеличките" започнаха разследване, тъй като на кадрите се чува Тоуни да казва "F*ck Brentford". Видеото е направено в Дубай, където играчът е на почивка по време на зимната пауза във Висшата лига.

В изявление в Туитър 25-годишният футболист се извини на феновете на Брентфорд, но каза и че видеото е било "скъсено и редактирано":

"Използвах език, който е неприемлив. Видеото бе скъсано и редактирано, но трябва да приема последствията от това и да осъзная, че не трябва да се поставям в подобна позиция. Обясних на ръководството какво се е случило и му се извиних, но искам да се извиня и на всички фенове на Брентфорд".

"Уважавам начина, по който всички Вие подкрепяте тима и трябва да кажа колко обичам да играя за клуба и за Вас. Подновявам тренировки следващата седмица, работя усилено за да отбележа повече голове, които да ни спечелят повече мачове до края на сезона", заяви Айвън Тоуни.

Той има шест попадения през сезон 2021/22, а Брентфорд в момента заема 14-а позиция в класирането - на осем точки над зоната на изпадащите. А ето го и видеото, което ядоса феновете на отбора:

Content made on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички