Франк Лампард се завръща в английската Висша лига - ще спасява Евертън


Франк Лампард се завръща в английската Висша лига - ще спасява Евертън
Снимка: Getty Images

1936 0

Легендарният футболист на Челси Франк Лампард е на броени часове от това да се завърне в английската Висша лига и да ръководи елитен отбор!

Бившият наставник на лондончани е окончателният избор на ръководството на Евертън за нов старши треньор, който да замени на поста временния такъв Дънкан Фъргюсън, а новината бе потвърдена от италианския журналист Фабрицио Романо.

Той твърди, че Фъргюсън и неговият помощник Витор Перейра вече са били уведомени от босовете на "карамелите", че Лампард ще застане начело на отбора. Очаква се това да се случи в следващите часове, макар и все още да няма детайли за договора, който ще бъде подписан между двете страни. 

43-годишният бивш полузащитник натрупа опит в Дарби Каунти и Челси и това ще бъде неговият трети отбор. Припомняме, че Евертън уволни Рафаел Бенитес след едва няколко месеца работа на "Гудисън Парк", тъй като тимът се намира на 16-о място във Висшата лига и е спечелил само 19 точки през сезона. 

В началото на 2021 година Челси уволни своята легенда, а на негово място застана Томас Тухел - какво постигна той за една година - вижте в ТОЗИ материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички