Двама атакуващи играчи на Ливърпул си тръгват, ако Луис Диас дойде - ето кои


Двама атакуващи играчи на Ливърпул си тръгват, ако Луис Диас дойде - ето кои
Снимка: Getty Images

15370 0

Ливърпул е готов да приема оферти за двама от футболистите си, които спомагат за нападението на тима. Това е с цел завършване на трансфера на крилото на Порто Луис Диас. Ако се стигне до сделка, мърсисайдци са готови да се разделят със своите играчи.

Престижното британско издание The Athletic информира, че Дивок Ориги и Такуми Минамино е много вероятно да си тръгнат от "Анфийлд" при интерес към тях и сделка за Диас. И двамата не са титуляри, но белгийският нападател неведнъж през годините се е отчитал с безценни и ключови попадения за своя отбор.

Смята се, че Лийдс и Монако имат интерес пък към Минамино, който така и не успя да се наложи в Ливърпул след трансфера си от РБ Залцбург и бе отдаден под наем в Саутхемптън през част от миналия сезон. През тази кампания все още не е бил титуляр в мач от Висшата лига.

Изданието допълва, че при оферта от около 20 милиона паунда в Ливърпул са готови да пуснат Минамино. Колкото до Ориги, твърди се, че към него има интерес от Нюкасъл и от италианския Аталанта. Той има 40 гола в 167 мача за Ливърпул, а един от тях е във финала на Шампионска лига през 2019 година (2:0 над Тотнъм).

Колкото до почти сигурното ново попълнение на мърсисайдци - Луис Диас, феновете на Ливърпул се влюбиха в това как голямата им цел унижи с техника звезда на Манчестър Юнайтед (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички