131 опита - резултат 0! Голямата издънка за Манчестър Юнайтед през този сезон (ВИДЕО)


131 опита - резултат 0! Голямата издънка за Манчестър Юнайтед през този сезон (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3281 0

Въпреки че разполага с впечатляващо звезден състав, Манчестър Юнайтед разочарова сериозно през този сезон. Отборът играе колебливо почти всеки един двубой и в немалко случаи това води и до незадоволителни резултати, което далеч не се харесва на привържениците.

Играта на "червените дяволи" куца в много компоненти, но категорично един от тях прави огромно впечатление. Става въпрос за успеваемостта при статични положения и в случая най-вече при ъгловите удари, където играчите са изпълнили твърде много без успех.

В социалната мрежа Туитър фен дори направи компилация от всички корнери на Юнайтед и всеки един от тях завършва по един и същ начин - без гол. Общата бройка е цели 131 изпълнение ъглови удара през сезона. А изпълнителите са различни.

Полузащитникът Бруно Фернандеш, който иначе се отличава с отлично центриране, най-често се заема и проваля с тази задача. Крайните бранители Люк Шоу и Алекс Телес също имат своите опити, а това важи и за Мейсън Грийнууд и дори Хуан Мата.

Все пак към момента Юнайтед е на четвъртата позиция с 38 точки от 22 мача. Третият Челси е далеч напред с 9 точки повече (но и два мача повече), но зад Юнайтед дебнат Уест Хям (37 точки от 23 мача), Арсенал (36 точки от 21 мача) и Тотнъм (36 точки от 20 мача).

Разберете и кой играч на Юнайтед опита дузпа "без да гледа" и това изхвърли отбора му от елиминациите на КАН (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички