Микел Артета не празнуваше, когато с Пеп и Сити биеха Арсенал (ВИДЕО)


Микел Артета не празнуваше, когато с Пеп и Сити биеха Арсенал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1547 0

Манчестър Сити и Арсенал се изправят един срещу друг в 1/16-финален сблъсък от ФА Къп. Именно това са и двата най-добри отбора в Англия към момента, като "артилеристите" водят с пет точки пред "гражданите" във Висшата лига (и са с мач по-малко).

Ставало е вече въпрос, че стилът на двата отбора е подобен. Ставало е въпрос и че наставникът на "топчиите" Микел Артета се е учил точно от мениджъра на Сити Пеп Гуардиола. Часове преди поредния сблъсък между двамата на Острова си припомниха думи на Гуардиола по този случай.

Към тях набира популярност и видео, в което се вижда как Артета на празнува попаденията на Сити срещу Арсенал в период, в който бе помощник на Пеп. Легендата на Барселона говори за това още преди години:

"Срещу един отбор - винаги когато вкарваме гол, скачам, оглеждам се и го виждам да си стои. Отборът е Арсенал. Това бе моментът, в който си казах, че този човек наистина харесва Арсенал" - споделя Пеп. Както е известно, самият Артета има над 100 мача за лондончани като футболист.

Двубоят между двата отбора ще започне в 22:00 часа българско време. Вижте къде да гледаме Манчестър Сити - Арсенал от ФА Къп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички