ПСВ с класна молба към Ливърпул след трансфера на Коди Гакпо (ВИДЕО)


ПСВ с класна молба към Ливърпул след трансфера на Коди Гакпо (ВИДЕО)
Снимка: Gatty Images

8665 0

ПСВ Айндховен примоли Ливърпул да се „погрижи“ за Коди Гакпо, докато се сбогуваха емоционално със своя талантлив нападател.

Гакпо се присъедини към отбора на нидерландския първенец през 2007 г., като напредна през различните младежки категории на клуба, преди да направи своя дебют в първия отбор през февруари 2018 г.

Откакто се появи като атакуващ вариант, 23-годишният играч претърпя бърза прогресия, за да се превърне в абсолютно ефективен в последната третина в състава. По време на настоящата кампания Гакпо вкара 13 гола и даде 17 асистенции само в 24 изяви и беше централна фигура в отбора на ПСВ, който в момента се бори за титлата в Ередивизи срещу Фейенорд и Аякс.

Ливърпул обяви пристигането на нидерландския национал снощи, докато отборът на Юрген Клоп засилва атакуващите си възможности, в момент, когато и Диого Жота, и Луис Диас са извън терена поради контузия. Въпреки че тази новина идва като голям тласък за "червените", които вече потвърдиха, че са страшно развълнувани от пристигането на Гакпо, но тя без съмнение ще остави привържениците на ПСВ тъжни да видят един от тях да напусне.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички