На Острова отчаяно искат Ерлинг Холанд да се задържи максимално дълго във Висшата лига


На Острова отчаяно искат Ерлинг Холанд да се задържи максимално дълго във Висшата лига
Снимка: Getty Images

1747 0

Бившият английски футболист - Стан Колимор, е на мнението, че звездата на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд, трябва да се задържи максимално дълго във Висшата лига, а не да премине в Реал Мадрид, както сочат редица спекулации.

Важността на Холанд за английския елит

"Онзи ден прочетох нещо за това, че Реал иска да подпише с Холанд през 2024 година. Надявам се това да не се случи, защото ще е удар по Висшата лига. Би било страхотно, ако Холанд остане в елита на Англия за дълго време, вместо да се премести в друга страна само след две години", категоричен е Колимор.

"Що се отнася до възможността той да напусне за Реал Мадрид - по-скоро, отколкото по-късно, не мисля, че това ще се случи. Мога да прогнозирам, че Холанд ще остане на Острова поне още четири-пет години", добави бившият футболист.

Защо е толкова трудно да се каже "НЕ" на Реал Мадрид?

Испанският гранд е известен с апетитните си оферти и с факта, че винаги подписва с футболиста, който си набележи. Не само мултимилионните договори, които Флорентино Перес предлага привличат топ футболисти на "Бернабеу". Мадридчани имат богата история и наследство, от което всеки един професионалист иска да бъде част.

Предстои да разберем какво ще се случи в близкото бъдеще с Ерлинг Холанд - дали ще продължи да ниже гол след гол в Англия, или ще търси слава и на "Бернабеу". Съвсем наскоро пък норвежецът бе нареден до Лионел Меси и Диего Марадона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички