Агентът на Обамеянг разкритикува тактиката на Артета в Инстаграм


Агентът на Обамеянг разкритикува тактиката на Артета в Инстаграм
Снимка: Gulliver/GettyImages

1092 0

Агентът на Пиер-Емерик Обамяенг разкритикува тактиката на Микел Артета в социалните мрежи, след като посредствената форма на Арсенал продължи със загуба в дербито на северен Лондон с Тотнъм след поражение с 0:2 в неделя.

Обамеянг отбеляза 22 гола във Висшата лига миналия сезон, но има едва две попадения в 11 срещи от Премиършип през настоящата кампания. Последният гол на габонския нападател дойде при успеха на „артилеристите“ над Манчестър Юнайтед с 1:0 на 1 ноември – това е и последната победа на тима във Висшата лига. Обамеянг, който подписа нов тригодишен договор и вече заработва по 350 000 паунда на седмица през септември, имаше най-малко докосвания до топката в неделния сблъсък.

По време на дербито, агентът на 31-годишния футболист – Кваме Менсах публикува графика в своето стори в Инстаграм, показвайки разочароващите атакуващи показатели със заглавието „Ако създаваш шансове…“. Артета е под напрежение, като Арсенал заема 15-та позиция в класирането и е на седем точки от опасната зона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички