На 14 години: Редки кадри на Ерлинг Холанд - гол от центъра и "тормоз над деца" (ВИДЕО)


На 14 години: Редки кадри на Ерлинг Холанд - гол от центъра и "тормоз над деца" (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

8159 0

Ерлинг Холанд несъмнено е едно от имената, които впечатляват най-много във футбола за последните години. Не е случаен и фактът, че вече е в английския Манчестър Сити и че веднага започна да прави фурор и да чупи рекорди във Висшата лига.

Впечатляващата физика на норвежкия нападател му осигурява предимство пред почти всяка отбрана и често е неудържим за противниковите бранители. Това обаче е факт от дълги години - още откакто е на 14.

В социалните мрежи се появи видео с нетолкова популярни кадри. Те са от ранните години на Холанд (остават съмнения, че на всички срещи, които са попаднали в компилацията, той е на 14), като още тогава доминира с физиката си.

Можете да видите на кадрите по-долу в материала по какъв начин се справя със своите връстници. Тогава е бил с все такова предимство във въздуха, но, обяснимо, липсва ключов фактор от сегашното му надмощие - физиката, що се отнася до мускулната му маса.

На кадрите може да се види гол директно от центъра, ключови подавания, технически отигравания и безпощадни попадения с много мощ.

Показателите на родения в Лийдс футболист са наистина впечатляващи и през този сезон. Той има 28 гола и 5 асистенции в 26 мача във Висшата лига на Англия, 2 срещи и 3 гола за ФА Къп, 6 мача с 10 попадения в Шампионска лига, както и 2 срещи с 1 гол за Купата на Лигата.

Съвсем наскоро Холанд избухна с 2 гола за 3' и се присъедини към Роналдо, Салах и още 3-ма (ВИДЕО). След тях последва и още един, за да оформи хеттрика си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички