Моуриньо ще подсилва атаката на Тотнъм с играч на Наполи


Моуриньо ще подсилва атаката на Тотнъм с играч на Наполи
Снимка: Getty Images/Guliver

1042 0

Отборът на Тотнъм ще се опита да вземе нападателя на Наполи Аркадиуш Милик за конкурент в атака на голмайстора на отбора Хари Кейн. „Шпорите“ са готови да пратят в обратната посока Лукас Моура, за да вземат полския голмайстор.

Жозе Моуриньо вижда 26-годишния нападател на Наполи като потенциален заместник на Хари Кейн, ако капитанът на английския национален отбор напусне клуба през лятото. Португалският мениджър все пак се надява Кейн да остане и дори смята, че двамата с Милик могат да заформят добро партньорство в атаката на тима. Президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис е почитател на качествата на Лукас Моура и дори искаше да го вземе в отбора миналата година, но трансферът беше блокиран от тогавашния треньор на „шпорите“ Маурисио Почетино. Финалната дума за този трансфер все пак ще има Милик, но се очаква да бъде постигнато споразумение между Тотнъм и Наполи.

Договорът на нападателя на „партенопеите“ изтича през лятото на 2021-ва година и полякът няма намерение да го подновява. Откакто се присъедини към Наполи от Аякс през 2016-та година Аркадиуш Милик има 114 мача и 47 гола за отбора, като е реализирал 13 попадения за тима на Дженаро Гатузо през настоящия сезон. А ето кой играч на Тотнъм най-вероятно ще напусне тима през лятото.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички