Моуриньо отговори на критиката на Пол Погба към него


Моуриньо отговори на критиката на Пол Погба към него
Снимка: Guliver/GettyImages

1257 0

Жозе Моуриньо заяви, че изобщо не го интересува казаното по негов адрес от Пол Погба тези дни. Полузащитникът на Манчестър Юнайтед разкри, че не е харесвал отношението на португалеца към играчите по време на престоя му на "Олд Трафорд".

Френският национал сподели, че сегашният мениджър на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер „никога не би застанал срещу играчите си“ като Моуриньо. Взаимоотношенията между Погба и португалския наставник се влошиха в края на престоя им на „Олд Трафорд“, като видео от тренировка тогава разкри обтегнатата връзка помежду им.

"Един ден имах добри отношения с Моуриньо и всеки го виждаше. На следващия ден никой не разбра какво стана. Това е странното и дори аз не мога да ви го обясня“, сподели Погба за Sky Sports. Запитан за коментар на думите на играча след равенството 2:2 с Евертън снощи, Моуриньо заяви: "Искам да кажа само, че изобщо не ме интересува казаното от него. По никакъв начин“. "Шпорите отстъпиха на Юнайтед миналия уикенд, а равенството с "карамелите“ ги оставя с малки шансове да стигнат до топ 4 в края на настоящата кампания. А ето какво още каза Погба за Моуриньо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички