Погба: Оле не би тръгнал срещу играчите, както Моуриньо


Погба: Оле не би тръгнал срещу играчите, както Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

866 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба разкритикува бившия мениджър на тима Жозе Моуриньо. Причината за това е начинът, по който португалецът се е отнасял към футболистите. Известно е, че след смяната на Моуриньо със Солскяер настъпи много позитивна промяна в представянето на френския национал за "червените дяволи".

"Това, което е различно за мен сега, е, че Оле никога не би тръгнал срещу играчите. Може би Оле би спрял да ги слага в състава, но не така, че те да престанат да съществуват за него. В това е разликата между Моуриньо и Оле", коментира звездата, цитиран от Sky Sports.

"Един ден имаш страхотни отношения с Моуриньо и всеки го вижда, а на следващия ден ти не знаеш какво ще се случи. Това е странното при Моуриньо и не мога да го обясня, защото не зная мотивите му. Може би методите на Оле са малко по-близо до хората", допълва Погба.

"Всеки треньор има свой собствен начин на трениране и взаимодействие с играчите, а вие като играч трябва да се адаптирате. Понякога това не работи за вас, а понякога се получава. Оле много помогна на Люк (Шоу, бел.ред.). На него му беше трудно при Моуриньо, но благодарение на доверието на треньора той показа умението, което винаги е притежавал", завърши Погба. А какво мисли Моуриньо за Солскяер вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички