Моуриньо не смята, че Солскяер има качествата да води Юнайтед


Моуриньо не смята, че Солскяер има качествата да води Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1384 0

Наставникът на Тотнъм Жозе Моуриньо наля още гориво в огъня преди първия мач на „шпорите“ от рестарта на Висшата лига срещу бившия клуб на португалеца Манчестър Юнайтед. Настоящият треньор на Спърс отправи критики към човека, който го замени на „Олд Трафорд“ през декември 2018-та година Оле Гунар Солскяер.

През последната година норвежецът изпитва затруднения в опитите си да обнови отбора на Манчестър Юнайтед и да подобри формата им, докато Моуриньо също не успява да постигне особени успехи в Северен Лондон. Според ‘The Atletic’ обаче португалецът все пак е намерил време да разкритикува работата на наследника си на „Олд Трафорд“, като смята, че норвежецът няма необходимите качества, за да води Манчестър Юнайтед. Солскяер вече успя да надвие Моуриньо веднъж през този сезон, след като двата отбора се срещнаха преди Коледа, а Юнайтед постигна победа с 2:1. „Червените дяволи“ имат предимство и в подреждането, като водят с 4 точки на „шпорите“.

Победа за Манчестър Юнайтед в петък ще увеличи допълнително преднината им, но Тотнъм все още не са загубили надежди за 4-тото място. Двамата наставници получиха добри новини, след като някои от големите им звезди като Пол Погба и Хари Кейн се завърнаха от контузии и се очаква да вземат участие в срещата. А ето какво трябва да направи Тотнъм, за да победи Юнайтед според Жозе Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички