Моуриньо: Трябва да се адаптираме към настоящата реалност


Моуриньо: Трябва да се адаптираме към настоящата реалност
Снимка: Getty Images/Guliver

988 0

Треньорът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че е много важно неговите футболисти да свикнат бързо с това, че ще играят на празни стадиони, след като „шпорите“ се подготвят да подновят битката във Висшата лига в петък с мач срещу Манчестър Юнайтед. Спърс изиграха приятелски мач срещу Норич във вчерашния ден, за да могат футболистите да свикнат с усещането да играят без публика.

„Това беше добра подготовка“, заяви Моуриньо. „Нуждаем се от минути, нуждаем се от това, играчите да свикнат да играят без публика и да проведем тази тренировъчна среща с още един отбор от Висшата лига е най-доброто възможно нещо. Трябва да се адаптираме към тази нова реалност, към усещането да играем пред празни трибуни. Трябва да се борим за трите точки с или без фенове, точките са на терена и ние и Юнайтед трябва да се борим за тях“, добави португалският специалист.

Жозе Моуриньо и Тотнъм все още не са се отказали от идеята да преследват място в четворката и участие в Шампионската лига през следващия сезон. „Шпорите“ се намират на 8-мото място в подреждането и се нуждаят от задължителен успех над Юнайтед, за да постигнат целта си. А ето каква е причината за слабия сезон на Тотнъм според капитана на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички