Модрич разказа как Моуриньо почти разплакал Роналдо


Модрич разказа как Моуриньо почти разплакал Роналдо
Снимка: Gettty Images/Guliver

3389 0

Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич разказа интересна история отпреди няколко години. Хърватинът сподели, че веднъж Жозе Моуриньо бил на път да разплаче Кристиано Роналдо, докато двамата все още били част от „Кралския клуб“.

Взаимоотношенията между двамата португалци на „Сантиаго Бернабеу“ не винаги бяха най-добрите и Модрич разказа една конкретна история в автобиографията си „Моята игра“. „Реакцията на Моуриньо ме изненада. Водехме с 2:0 в мач от Купата на краля. Роналдо не пазеше противников футболист при един тъч и Жозе беше бесен на Кристиано. Двамата се караха дълго време на терена. Когато се върнахме в съблекалнята на полувремето, видях, че Роналдо е притеснен, беше на път да се разплаче. Той каза „представям се по възможно най-силния начин и той пак ме критикува“. Моуриньо дойде и започна да критикува сънародника си за отговорността му по време на мач. Спорът между двамата беше толкова разпален, че само намесата на другите футболисти предотврати стигането до бой между двамата“, разказа Лука Модрич.

Кристиано Роналдо и Жозе Моуриньо се засякоха в Реал Мадрид между 2010-та и 2013-та година. През този период нападателят изигра 106 мача за „Кралския клуб“, в които реализира 120 гола. A ето с какво невиждано за света на футбола постижение се отчете Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички