Моуриньо: Класирането не ни интересува


Моуриньо: Класирането не ни интересува
Снимка: Guliver/GettyImages

1140 0

Наставникът на Тотнъм Жозе Моуриньо смята, че е прекалено рано неговият отбор да бъде считан за претендент за титлата. „Шпорите“ започнаха по впечатляващ начин новия сезон във Висшата лига и могат да се настанят сред лидерите в класирането, ако спечелят домакинството си на Брайтън тази седмица.

В четвъртък обаче Спърс записаха загуба в Лига Европа от белгийския Антверп. Футболистите на Моуриньо вече можеха да са на върха в класирането, ако не бяха изпуснали 4 точки от водеща позиция. Португалският наставник обаче смята, че класирането трябва да се гледа едва след Коледа. „В момента класирането не значи нищо. Вярвам, че когато дойде февруари, март ще погледнем подреждането и ще видим каква е конкуренцията. Записахме някои страхотни резултати в първенството, но загубихме и много точки. Но това не е нашата цел в момента. В момента мислим само за победата срещу Брайтън, знаейки, че всичко може да се случи във Висшата лига“, заяви Жозе Моуриньо.

Ако „шпорите“ искат да са претенденти за титлата, те трябва да подобрят формата си като домакин. До момента Тотнъм е спечелил и 3-те си гостувания, вкарвайки 12 гола, но имат едва 2 точки на собствен терен след загуба от Евертън и равенства срещу Нюкасъл и Уест Хям. А ето какво каза Специалния за новото попълнение в тима Гарет Бейл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички