Моуриньо се подигра на Реал Мадрид, използвайки Гарет Бейл


Моуриньо се подигра на Реал Мадрид, използвайки Гарет Бейл
Снимка: Getty Images/Guliver

1168 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо се подигра на "организацията" на Реал Мадрид по време въпрос за Гарет Бейл преди срещата на "шпорите" с Антверпен в четвъртък. След няколко проблемни години в Мадрид и конфликти с треньора Зинедин Зидан, Бейл премина под наем в бившия клуб Тотнъм, където Моуриньо заяви, че скоро очаква 31-годишният футболист да покаже върхова форма.

 "Всички имаме не само усещането, но и фактите, че Бейл се завръща. Той работи много усилено и беше чудесен пример за всички. Пътува до Бърнли, остава на пейката 90 минути, не игра нито минута. Поведението му бе просто невероятно", заяви Моуриньо.

Той дори изтъкна факта, че преди да отиде Бейл в Мадрид Реал не е успял да прескочи дори и 1/4-финал в Шампионска лига. "Едно е репутацията, друго нещо са фактите. Бих се радвал да имам неговата репутация и четири Шампионски лига. Имам само две. И така, фактите с Гарет са, че той е направил разлика в този клуб. Това беше клуб без дори четвъртфинал на Шампионска лига години наред. След това направи голям скок с три поредни полуфинала в Шампионската лига. И когато той пристигна, спечелиха четири от пет финала. Така че, за мен това са фактите". А ето какво заслужава пък Сон според Жозе Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички