Лудогорец връща пари на привържениците си заради мача с Тотнъм, който ще е без публика


Лудогорец връща пари на привържениците си заради мача с Тотнъм, който ще е без публика
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

999 0

От българския шампион Лудогорец разкриха, че започват процедура по връщането на парите на привържениците на "орлите", които са си заплатили да наблюдават на живо срещата с Тотнъм от Лига Европа. То ще е невъзможно, тъй като зрители на стадиона няма да бъдат допуснати. Ето и цялото съобщение на разградчани:

"Във връзка с последната заповед на Министъра на здравеопазването д-р Костадин Ангелов от 27 октомври 2020 г. която забравяна провеждането на футболни мачове с публика в България, ръководството на ПФК Лудогорец уведомява феновете, притежаващи пакетни билети за двубоите в група J на Лига Европа, че подготвя процедура по връщане парите, платени за входни талони за домакинския мач с Тотнъм на 5 ноември. Към момента има закупени над 1500 пакетни билета, като скоро техните притежатели ще бъдат уведомени подробно как могат да си получат парите обратно.

ПФК Лудогорец изказва огромното си съжаление, че няма да може да разчита на своите фенове за предстоящите важни мачове на "Хювефарма Арена" в Европа и в efbet Лига, но грижата за здравето и минимализирането на риска от заразяване с COVID-19 в този момент са над всичко" - пишат "орлите".

Междувременно стана ясно кой ще ръководи дербито между Лудогорец и Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички