Невил: Сон достигна нивото на Салах


Невил: Сон достигна нивото на Салах
Снимка: Getty Images/Guliver

1015 0

Гари Невил засипа от похвали звездата на Тотнъм Хюн-Мин Сон, като заяви, че кореецът е на едно ниво с някои от останалите големи звезди във Висшата лига като Рахийм Стърлинг и Мохамед Салах. Играчът на Спърс започна кампанията по феноменален начин, като след гола си срещу Бърнли в понеделник вече има 9 попадения и 4 асистенции в първите си 8 мача от новия сезон.

28-годишният фтуболист заформи страхотно партньорство с Хари Кейн, като тимът на Жозе Моуриньо ще се опита да се изкачи в класирането след разочароващия изминал сезон. Невил смята, че корейският състезател е на едно ниво с някои от най-добрите атакуващи играчи в лигата. „Сон е много подценяван и не получава толкова много похвали, колкото някои от най-добрите играчи в лигата. Той е невероятен футболист. Кошмар е да играеш срещу него, след като той пробива толкова успешно дефанзивните линии. Често говорим за Стърлинг, за Салах и Мане в Ливърпул, но той е на тяхното ниво. Ако той беше в Ливърпул или в Сити, щеше да прави същото, каквото правят тези играчи“, заяви Гари Невил в ‘Monday Night Football’.

Колегата на Гари Невил Джейми Карагър сподели сходно мнение, като заяви, че Хюн-Мин Сон би попаднал в стартовите състави на Юрген Клоп и Пеп Гуардиола. Според бившият бранител на Ливърпул Тотнъм може да бъде истинска заплаха със Сон в атака през този сезон. А ето какво заслужава Сон според Жозе Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички