Мохамед Салах заяви желанието си да остане в Ливърпул


Мохамед Салах заяви желанието си да остане в Ливърпул
Снимка: Getty Images

2167 0

Все повече слухове се прокрадват в пространството, че звездата на Ливърпул Мохамед Салах може да напусне клуба след края на сезона или през лятото на 2023 година като свободен агент, когато изтича и договорът му. Самият египтянин е силно изненадан от тези слухове и спекулации, тъй като неговото желание е да остане при мърсисайдци и да печели още трофеи с отбора. Той се присъедини към „червените“ през 2017 година и е с основна заслуга за спечеления през 2019 трофей в Шампионска лига, титлата във Висшата лига година по-късно. През тази година пък тимът от „Анфийлд“ има невероятната възможност да спечели квадрупъл, като едната цел вече е постигната – Купа на лигата.

Твърди се, че разминавания във финансовите параметри при евентуалния нов договор  са причината Салах все още да не е подписал своя нов договор.

Запитан от изданието Four Four Two дали е изненадан от тези спекулации, египетският национал отговори: „Да. така мисля? Но ако искат да си тръгна, това е нещо различно“, пошегува се Салах.

„Не знам, остава ми една година. Мисля, че феновете знаят какво искам, но за новия договор изобщо не са проблем парите. Така че не знам, не мога да ви кажа точно. Остава ми една година и феновете знаят какво искам“, опроверга появилите се спекулации играчът на Ливърпул.

„Не се притеснявам, не си позволявам да се тревожа за нещо. Сезонът все още не е приключил, така че нека го завършим по възможно най-добрия начин – това е най-важното. През последната година ще видим какво ще се случи“, сподели египтянинът.

 Вижте как коментира ситуацията с новия договор на Салах треньорът на Ливърпул Юрген Клоп

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички