Любопитно: Мохамед Салах и Рияд Марез все пак ще бъдат на Световното първенство по футбол в Катар


Любопитно: Мохамед Салах и Рияд Марез все пак ще бъдат на Световното първенство по футбол в Катар
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

2729 0

Въпреки че националните отбори на Египет и Алжир няма да участват на Световното първенство по футбол, звездите им - Мохамед Салах и Рияд Марез, все пак ще бъдат в Катар, съобщи египетският журналист Исмаел Махмуд.

Офанзивните играчи на Ливърпул и Манчестър Сити ще се присъединят към екипа на "beIN SPORTS" и ще работят като коментатори и анализатори на случващото се на Мондиал 2022, който стартира на 20 ноември.

*Припомняме, че "фараоните" не успяха да спечелят билет за Катар, след като загубиха с дузпи плейофа от Сенегал. Алжирците пък бяха елиминирани от Камерун - двата мача завършиха при общ резултат 2:2, но камерунците бяха отбелязали повече голове на чужд терен. 

Заради Световното, Английската Висша лига ще премине на пауза от 14 ноември до 26 декември. Последният мач за Ливърпул е на 12.11. (домакинство на Саутхемптън), а последният за Сити - домакинство на Брентфорд (12.11.). След паузата мърсисайдци гостуват на Астън Вила (26.12.), а "гражданите" - на Лийдс (26.12.).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Още един футболист "изгърмя" за Световното първенство в Катар, този път не е заради контузия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички