"Минал съм през това": Бербатов с ценен съвет към разочароващия в Арсенал Хаверц


"Минал съм през това": Бербатов с ценен съвет към разочароващия в Арсенал Хаверц
Снимка: БГНЕС

2702 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, изрази подкрепата си към атакуващия халф на Арсенал Кай Хаверц. Германецът подсили "топчиите" това лято срещу 65 милиона паунда, платени на Челси, но все още не се е отчел с гол или асистенция.

"Обожавам Хаверц, защото дойде от Леверкузен, където играх пет години. Винаги ще му желая успех, но ще бъде трудно за постигане и той може да го почувства. Мога да видя от представянето му, че той осъзнава необходимостта да подобри играта си.

Той знае, че феновете, някои от тях, мислят неща като: "Той не играе добре, не асистираи не вкарва". Той не оправдава очакванията на хората. Ето защо искам той да преодолее това. Няма нужда да усложнява нещата, няма нужда да казва: "Да, ще Ви покажа. Ще покажа на всички". Защото така започваш да усложняваш играта си.

Колкото и трудно да е, трябва да запазиш спокойствие. Повярвай ми, трудно е, минал съм през това. Но трябва да се опиташ да бъдеш възможно най-спокоен и просто да играеш по начина, по който си свикнал да играеш. Не се тормози и всичко ще се нареди, повярвай ми. Всичко ще се получи. В момента, в който започнеш да усложняваш нещата, нищо няма да излезе", съветва Бербатов, цитиран от Football.London. По-рано Бербатов защити и Каземиро от бившия си тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички