Димитър Бербатов даде безценен съвет на 70-милионна звезда на Манчестър Юнайтед


Димитър Бербатов даде безценен съвет на 70-милионна звезда на Манчестър Юнайтед
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

9645 0

Легендата на българския футбол и бивши нападател на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, изрази мнение, че халфът на "червените дяволи" - Каземиро, не се представя добре през този сезон и трябва да подобри формата си.

Коментарът на Бербатов

Каземиро, който игра по 90 минути в първите два мача на Манчестър Юнайтед във Висшата лига, бе сред тези, които искаха да впечатлят с червената фланелка, но се провали. Именно поради това Бербатов подчерта необходимостта бразилският национал да се подобри занапред, тъй като вече е поставил високи стандарти на "Олд Трафорд".

"Каземиро трябва да се справя по-добре въз основа на стандартите, които показа през няколко години в Реал Мадрид и пренесе в Юнайтед. В първите два мача Каземиро не игра подобаващо. Сигурен съм, че той го знае. Отборът не играе толкова добре, колкото всички очакваха да играе и ако не се събудят, сезонът ще си отиде и това ще бъде още една пропиляна година", каза Бербо за "Betfair".

"Целият отбор трябва да се подобрява, винаги обаче се сочат звездите в клуб, които определят стандартите и когато те не играят добре, това винаги се забелязва. В случая с Каземиро - Вие знаете колко добър играч е и ако не е в най-добрата си форма, то отборът ще страда", добави още бившият футболист.

Колебливото начало на Юнайтед

Със сигурност на "Олд Трафорд" са си мечтали за по-добър старт на кампанията. Юнайтед победи много трудно с 1:0 Уулвърхямптън на старта на Висшата лига, а кръг по-късно бе сломен от Тотнъм като гост с 0:2. Възпитаниците на Ерик тен Хаг ще бъдат мотивирани да зарадват своите фенове с победа срещу Нотигнам Форест в събота (26 август).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Магуайър категорично е отрязал Уест Хям.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички